Bamboe Massage

Waar komt het vandaan?

De Bamboe Massage is overgewaaid vanuit Thailand en voor het eerst geïntroduceerd door de Thaise Massage Therapeut Nathalie Cecilia. Ze gebruikte de stok eigenlijk om haar evenwicht mee te bewaren tijdens de Thaise massage behandeling waarbij je ook over de rug loopt van de cliënt.
Toen een klant om een diepere druk vroeg viel haar oog op de bamboe stok en besloot ze die te gebruiken. Sindsdien is de Bamboe stok niet meer weg te denken uit de massage wereld.

Hoe voelt het aan?

De stok voelt niet hard aan maar wordt als zeer aangenaam ervaren. Door de structuur van dit mooie natuurproduct glijdt de stok over je lichaam en kan de druk op jouw wensen worden afgestemd. Zo kan je op bepaalde plekken een deep tissue massage techniek toepassen.

Masseer je alleen met de Bamboestok?

We gebruiken zowel onze handen als de bamboestok. Zo krijg je een goede balans tussen deep tissue en ontspanning.

Wist je dat?

In de Bamboestok dezelfde soort kristallen zitten als in jouw lichaam? Door warmte en druk dragen de eigenschappen van deze kristallen bij aan helende effecten in je lichaam.

Tarieven


Bamboemassage 40min €40,-
Bamboemassage 60min €50,-

Wil je deze bijzondere massagebehandeling ook ervaren? Boek dan snel online jouw Bamboe Massage via onderstaande knop.

Direct Online Boeken
by Claudia on

Nu in de laatste weken van de zwangerschap keek ik er enorm naar uit om even te ontspannen en dat is 100% gelukt! Je komt binnen in een prachtige ruimte en Liena laat je
middels haar vriendelijke en warme uitstraling gelijk op je gemak voelen. Eenmaal op de massagetafel duurde het ook niet lang voordat mijn ogen dicht vielen. Vanaf het moment dat ik werd ontvangen tot het moment dat ik de salon verliet ben ik meer dan goed verzorgd. Ik kan niks anders dan alleen maar positieve punten benoemen en zeggen dat dit echt een aanrader is! Liena is een topper en ik kijk uit naar mijn volgende massage.

by Marloes on

Goede sfeer, vriendelijk ontvangen en helemaal ontspannen thuis gekomen. Ik heb geslapen als een roos die nacht.

by Ingrid on

Heerlijke relax behandeling van top tot teen. Discreet in een fantastische ambiance met de nadruk op de details door het gebruik van heerlijke producten.

Page 1 of 16:
«
 
 
1
2
3
 
»