Ik mocht het lenen maar op 1 voorwaarde….

Hi Allemaal,

Afgelopen weekend heb ik de cursus Docent Baby Massage afgerond.

Wat was het leuk !

We moesten onze eigen pop meenemen maar hij moest wel aan allerlei eisen voldoen.  Iedereen had flink zijn best gedaan en ik moet zeggen sommigen waren bijna eng, zo echt leken ze.

Omdat mijn dochtertje alleen maar te kleine poppen had, heb ik de hulp maar weer ingeroepen van mijn vriendin/redder in nood. Zij toverde een iets grotere pop en een rolmaat tevoorschijn en als we de plastic voetjes iets uitrekten (no worries, doen we alleen met plastic voetjes;-) kwamen we precies op de minimale lengte uit. Van haar dochtertje mocht ik “Popje”  lenen maar dan wel op 1 voorwaarde…

Dat ik een foto zou maken van Popje op de massagetafel. Nou lieve Assiya … Dat is gelukt hoor, ik denk dat Popje het heel erg leuk en gezellig met de andere popjes heeft gehad !

Deze aankomende periode zal ik mij storten in de voorbereiding naar de workshops toe zodat ik jullie straks een mooie en leerzame Workshop kan geven.

Kijk snel bij onze Wabi Sabi Massages en lees alles over deze bijzondere Workshop.

Warme groet,

 

Caroline van Maastricht

Geplaatst in Geen categorie en getagd met , .