Slaap kindje slaap… Alsjeblieft?

Het is bedtijd en je zegt: “Zo, we gaan naar boven…” Je oudste van 6 zegt gelijk: “jaaa is goed mama! En de jongste van net 2 zegt heel schattig: “oké mammie” en staat al bij de deur. Vervolgens gaan ze uit zichzelf naar boven, poetsen netjes hun tanden, gaan naar de wc en wachten in hun bed totdat jij ze een kusje komt brengen. Ze slapen tevreden in en je hoort ze pas de volgende ochtend weer… Zien jouw avonden er zo uit? Lees dan dit Mummy Blog niet verder maar kijk wel even goed of je eigen kids niet toevallig zijn verwisseld met de nieuwste i-robot kids version pro. (biedie biedie biedie..) 

Voor de moeders die per ongeluk met hun sloffen de auto in stappen…

Voor de moeders die stiekem hun pyjama nog aan hebben onder de jas…

Voor de moeders die hun kind met poepbroek afleveren bij het Kdv…(oké die was meer voor de papa’s)

Voor de moeders die het verkeerde lokaal in lopen omdat je even was vergeten dat je kind al van de vlinders naar de bijtjes was gegaan.

Voor de moeders die met een vlek van melk, pap, wortel gcombineerd met een beetje vaseline op hun blazer naar het werk gaan. “Wat? Oh ja ik zie het, thanx collega, net gebeurd denk ik..” (Not! ik had alleen geen zin en tijd meer om me wéér te verkleden)

Voor de moeders die de “wendagen” op het Kdv gebruiken als: Mooi! dan ga ik weer even terug naar mn bed dagen.

En tot slot voor de moeders met regeldagen (iets met de hele dag een baby aan je borst) die de deur open doen om als een hongerige hyena een pakketje (lees prooi) uit China in ontvangst te nemen met hun voedingsbh nog in de actieve stand… (wel onder een trui zodat alleen jij dat achteraf beseft gelukkig.. (vieeeuuuw, close call!)

Voor al dié moeders wil deze Ninja Mom (wordt nog toegelicht) graag af en toe een stukje schrijven om wat kennis te delen, wat praktische tips te geven en de uitdagingen in de opvoeding met wat humor te benaderen.

Omdat je net als iedereen het beste wil voor je eigen oogappeltje(s) maar het soms ook niet altijd weet…

In mijn volgende blog kan je lezen hoe ik met een 5 minuten massage mijn kids laat ontspannen zodat ze relaxed gaan slapen.” Meestal….

Warme groet,

Caroline
AKA the Ninja Mom

Geplaatst in Mummy Blog.