Zwangerschapsmassage in Zijligging

Dit is een ontspannen zwangerschapsmassage in zijligging op een speciaal kussen.

Soms is fijner om in zijligging op de tafel te liggen. Wij gebruiken een speciaal zijligkussen zodat je met je buik, benen en hoofd de juiste ondersteuning krijgt. Je wordt van top tot teen gemasseerd met een heerlijk geurende Olie op basis van natuurlijke ingrediƫnten.

Wij masseren je hoofd, je rug, je benen, je voeten en als je dat goed vind ook je buik.
Natuurlijk nemen we ook de spierknopen mee die vaak bij de schouders en de nek zitten.

De Zwangerschapsmassage in zijligging duurt 50min en kost 50,-

Direct Online Boeken
by Annette on

Het was weer een geweldige massage. De volgende afspraak is alweer gemaakt. Dankjewel Salima.

by Jaimy on

Gemasseerd door Salima en ik heb zo heerlijk genoten van mijn zwangerschapsmassage. Echt een aanrader! Ze neemt ontzettend de tijd voor je, laat je op een rustige manier ontspannen door het comfortabel te maken, legt heel goed uit wat ze gaat doen en de technieken die worden gebruikt... heaven!! Nu 38 weken zwanger en ik kan mij niet herinneren dat ik zo ontspannen ben geweest. Laat de baby maar komen! Good job Salima! Ik raad iedereen aan om zich lekker te laten masseren bij Wabi Sabi.

by Dia on

Zwangerschapmassage gehad bij Selima, was geweldig en gezellig. Selima weet precies wat ze doet. Gevraagd om een factuur, werd direct gevraagd en geregeld door de eigenaresse. Geweldig service en ik heb zeer genoten van me behandeling.

Page 1 of 20:
«
 
 
1
2
3
 
»