Zwangerschapsmassage in Zijligging

Dit is een ontspannen zwangerschapsmassage in zijligging op een speciaal kussen.

Soms is fijner om in zijligging op de tafel te liggen. Wij gebruiken een speciaal zijligkussen zodat je met je buik, benen en hoofd de juiste ondersteuning krijgt. Je wordt van top tot teen gemasseerd met een heerlijk geurende Olie op basis van natuurlijke ingrediƫnten.

Wij masseren je hoofd, je rug, je benen, je voeten en als je dat goed vind ook je buik.
Natuurlijk nemen we ook de spierknopen mee die vaak bij de schouders en de nek zitten.

De Zwangerschapsmassage in zijligging duurt 50min en kost 50,-

Direct Online Boeken
by Claudia on

Nu in de laatste weken van de zwangerschap keek ik er enorm naar uit om even te ontspannen en dat is 100% gelukt! Je komt binnen in een prachtige ruimte en Liena laat je
middels haar vriendelijke en warme uitstraling gelijk op je gemak voelen. Eenmaal op de massagetafel duurde het ook niet lang voordat mijn ogen dicht vielen. Vanaf het moment dat ik werd ontvangen tot het moment dat ik de salon verliet ben ik meer dan goed verzorgd. Ik kan niks anders dan alleen maar positieve punten benoemen en zeggen dat dit echt een aanrader is! Liena is een topper en ik kijk uit naar mijn volgende massage.

by Marloes on

Goede sfeer, vriendelijk ontvangen en helemaal ontspannen thuis gekomen. Ik heb geslapen als een roos die nacht.

by Ingrid on

Heerlijke relax behandeling van top tot teen. Discreet in een fantastische ambiance met de nadruk op de details door het gebruik van heerlijke producten.

Page 1 of 16:
«
 
 
1
2
3
 
»