Hotstone Massage

Verwen je lijf met een Hotstone Massage!

Wil je eens helemaal ontspannen en de diepe warmte van lava stenen voelen?
Kom dan deze heerlijke massage behandeling ervaren.

Wist je dat het gebruiken van verwarmde stenen al eeuwenoud is? De Egyptenaren gebruikten bijvoorbeeld warme stenen in een lichaamsbehandeling voor verbetering van de circulatie van de lichaamsvochten (bloed en lymfe).

Direct Online Boeken

Hotstone Massage is o.a. goed bij:

spierpijnen
spanning in het lichaam
verminderde bloedcirculatie
lage rugpijn
menstruatiepijn
stress
De lava stenen worden opgewarmd tussen de 45 en 52 graden waardoor de massage behandeling dieper doorwerkt als bij een klassieke massage. We laten je rustig wennen aan de warmte door niet gelijk de stenen plat te leggen. Tijdens de Hotstone Massage gebruiken we zowel onze handen als de stenen zodat we met onze vingertoppen precies kunnen voelen waar jouw triggerpoints zitten.

Tarieven:

Hotstone massage 60 min = € 55,-

Direct Online Boeken

by Claudia on

Nu in de laatste weken van de zwangerschap keek ik er enorm naar uit om even te ontspannen en dat is 100% gelukt! Je komt binnen in een prachtige ruimte en Liena laat je
middels haar vriendelijke en warme uitstraling gelijk op je gemak voelen. Eenmaal op de massagetafel duurde het ook niet lang voordat mijn ogen dicht vielen. Vanaf het moment dat ik werd ontvangen tot het moment dat ik de salon verliet ben ik meer dan goed verzorgd. Ik kan niks anders dan alleen maar positieve punten benoemen en zeggen dat dit echt een aanrader is! Liena is een topper en ik kijk uit naar mijn volgende massage.

by Marloes on

Goede sfeer, vriendelijk ontvangen en helemaal ontspannen thuis gekomen. Ik heb geslapen als een roos die nacht.

by Ingrid on

Heerlijke relax behandeling van top tot teen. Discreet in een fantastische ambiance met de nadruk op de details door het gebruik van heerlijke producten.

Page 1 of 16:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 3 reviews
by ingrid reinders on
genieten

Ik heb weer een heerlijke behandeling massage / hotstone behandeling gehad van Caroline. Het is echt een 1 uur lang genieten, van de lekkere olie de warme stenen en subtiele massage van caroline. mijn hele lijf was ontspannen en heerlijk geslapen. Ik kan het iedereen aanraden.

by Mandy on

Ik had echt last van mijn rugspieren.
Caroline raadde mij een hotstone massage aan in combinatie met de ontspanningsmassage.
Het was heerlijk hoe de warmte van de stenen diep doordrong. Mijn spierverharding was echt
een heel stuk minder. De volgende sessie is alweer geboekt.

by Fanny on
heerlijk

Ik heb voor het eerst een Hotstone Massage gehad. Ik was bang dat de stenen erg heet waren maar dat viel heel erg mee. Caroline laat je rustig wennen en checkt in het begin wat je aan kan waardoor je al gauw helemaal kan ontspannen en genieten van de warmte. De grotere steen op de onderrug en buik waren ook erg fijn om te ervaren. Ik kom zeker weer!