Zwangerschaps Massage op de buik

Als zwangere ga je een bijzondere tijd door.

Je bent inmiddels al een aantal fases door gegaan wat ook het nodige van je lichaam heeft gevraagd.

Doordat je lichaam meer bloed aanmaakt, je baarmoeder groeit en je baby’tje steeds zwaarder wordt komt er druk te liggen op o.a. je rug en je bekken.

Een Zwangerschapsmassage zorgt ervoor dat je lichaam op de juiste plek aandacht krijgt en zowel jij als je kindje in totale ontspanning zijn.

Direct Online Boeken

    Speciale uitsparingen voor optimaal comfort

Zwangerschapsstress

Het idee om een nieuw mensje op de wereld te zetten wat compleet van jou afhankelijk is kan best wat spanning met zich meebrengen. Die stress is volkomen normaal en hoort er echt bij.

Het vervelende is alleen dat alles wat jij als mama voelt aan stresshormonen jouw baby’tje ook mee krijgt.
Daar tegenover staat dat alle gelukshormonen ook direct worden door gegeven aan je kindje.

Het is dus van groot belang dat je tijdens je zwangerschap goed voor jezelf zorgt en je zo min mogelijk stress ervaart.

 

Wat kan je verwachten tijdens de massage behandeling

Tijdens de behandeling lig je op onze speciale Prénatal Deluxe Zwangerschaps Massage Tafel. Ontworpen in samenwerking met vroedvrouwen en massagetherapeuten.
Lig comfortabel door de speciale uitsparingen en laat je buik ondersteunen door de fijne buikband.

Op die manier krijgen jij en je kindje optimale ondersteuning en lig je er lekker comfy bij.

Een Zwangerschapsmassage is een totale lichaamsmassage wat inhoud dat we je van top tot teen in de watten gaan leggen.

We behandelen niet alleen je rug, schouders en nek maar nemen ook je benen, hoofd en voeten mee.

Zoals je van ons gewend bent kan je tijdens de intake, maar ook tijdens de behandeling aangeven wat je wel en niet prettig vind zodat we de massage kunnen aanpassen naar jouw wensen en behoeften op dat moment.

De zwangerschapsmassage kan vanaf 3 maanden tot en met 40 weken zwanger worden gegeven.

Tot slot vinden wij het belangrijk om te vermelden dat we opgeleid zijn voor deze speciale behandeling en weten wat we wel en niet kunnen masseren.

Wat kost de zwangerschapsmassage?

Een volledige zwangerschapsmassage duurt 60min. en kost 55,- *

Direct Online Boeken

*In overleg is het mogelijk om de behandeling in te korten.

by Claudia on

Nu in de laatste weken van de zwangerschap keek ik er enorm naar uit om even te ontspannen en dat is 100% gelukt! Je komt binnen in een prachtige ruimte en Liena laat je
middels haar vriendelijke en warme uitstraling gelijk op je gemak voelen. Eenmaal op de massagetafel duurde het ook niet lang voordat mijn ogen dicht vielen. Vanaf het moment dat ik werd ontvangen tot het moment dat ik de salon verliet ben ik meer dan goed verzorgd. Ik kan niks anders dan alleen maar positieve punten benoemen en zeggen dat dit echt een aanrader is! Liena is een topper en ik kijk uit naar mijn volgende massage.

by Marloes on

Goede sfeer, vriendelijk ontvangen en helemaal ontspannen thuis gekomen. Ik heb geslapen als een roos die nacht.

by Ingrid on

Heerlijke relax behandeling van top tot teen. Discreet in een fantastische ambiance met de nadruk op de details door het gebruik van heerlijke producten.

Page 1 of 16:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 5 reviews
by Anonymous on

Heerlijke zwangerschapsmassage gehad.
Werd goed naar mij geluisterd en werd goed verzorgd.

by Daisy on

Heerlijke zwangerschaps massage. Perfect om jezelf even lekker te verwennen zo op het einde. Wel als feedback meegegeven dat ik het fijn zou vinden als de buik wordt meegenomen. Caroline stond hier super voor open en zal dit meenemen voortaan als keuze voor de zwangere dames! Ik kom zeker terug!

by Cynthia on

Fijn gezellig intake gehad. Super lieve persoon is Carolina. Ondanks de warmte van vandaag heb ik zo heerlijk genoten van een zwangerschaps massage. Heerlijk rustgevend muziekje op de achtergrond. Aanrader! Wacht niet langer en boek je afspraak. Je gaat er geen spijt van krijgen.

by Hannan van Mardiyah on

Ik had vandaag een heerlijke ontspannen zwangerschapsmassage mogen ervaren van een hele leuke en professionele dame. Ze nam lekker de tijd voor me en ik voelde me echt gepamperd zo in mijn laatste zwangerschapsweken. Zeker voor herhaling vatbaar en raad het iedereen aan.

by Fatima on

Hier een nieuwe vaste klant erbij. Ik heb erg genoten van m'n zwangerschapsmassage en zal vanaf nu maandelijks een massage inplannen tot aan de bevalling. Daarna worden het wrs meer ontspanning massages. Fijn dat ze op een centrale plek gealloceerd is incl gratis parkeren.

Caroline is erg spontaan maar zorgt er tegelijkertijd ook voor dat je je eerst op je gemak voelt. Ze is ontzettend vriendelijk en begripvol.Tot snel weer!