Wat is Pitjit Kaki ? 

De Indonesische voetmassage oftewel de Pitjit Kaki is een fijne voetmassage waarbij vooral niet gekieteld wordt maar een lekkere stevige voetmassage betreft. Pitjit betekent massage en kaki betekent voet.

In Indonesië is masseren een onderdeel van de cultuur. Baby’s worden vanaf hun geboorte af aan al gemasseerd en zodra zij kunnen lopen worden ze gevraagd om over de rug van hun ouders te lopen.

Direct Online Boeken

Wij hebben deze voetmassage mogen leren van Peter Schmitt van IMAS trainingen. Zelf vindt hij zijn oorsprong ook in Indonesië en wilde graag het geleerde overbrengen naar de Westerse Cultuur.

Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we deze manier van masseren hebben omarmd en laten terugkomen als aparte behandeling maar ook als onderdeel van onze uitgebreidere Ontspanningsmassage.

Wist je dat …
Je hele lichaam wordt weerspiegelt in je voeten?

Er zijn bepaalde plekken die direct in verbinding staan met bijvoorbeeld je nieren, je longen, je darmen en zelfs je hoofd. Dat laatste is vooral bij vrouwen een dingetje. Wij vrouwen hebben de neiging om in ons hoofd te zitten en de controle te willen houden waardoor de energie niet goed naar de voeten stroomt. Hierdoor kunnen blokkades ontstaan en stroomt de energie niet goed door naar je voeten.

Tijdens de massage wrijven, kneden en drukken we op bepaalde punten om de weg weer vrij te maken.

Een voetmassage kan ervoor zorgen dat blokkades worden opgeheven en de energie letterlijk weer gaat stromen.
Het brengt verlichting en ontspanning bij pijn, vermoeidheid en stress.

Wat kan je verwachten bij de Pitjit Kaki ?

 

Je krijgt eerst een heerlijk voetenbad met warm water en zachte olie
Wij gebruiken speciale 100% natuurlijke voetenbad kruiden waarmee wij jouw voeten ook inwrijven
Hierna gaan we je voeten wat losser maken
Daarna gaan we met een lekker geurende olie je voeten masseren en uitdrukken waarbij de intensiteit kan worden opgevoerd.
Na afloop zal je merken dat je een stuk lichter op je voeten naar buiten loopt en ruiken je voeten heerlijk

 

Direct Online Boeken

 

De Pitjit Kaki duurt 30 min en kost €35,-

 

by Annette on

Het was weer een geweldige massage. De volgende afspraak is alweer gemaakt. Dankjewel Salima.

by Jaimy on

Gemasseerd door Salima en ik heb zo heerlijk genoten van mijn zwangerschapsmassage. Echt een aanrader! Ze neemt ontzettend de tijd voor je, laat je op een rustige manier ontspannen door het comfortabel te maken, legt heel goed uit wat ze gaat doen en de technieken die worden gebruikt... heaven!! Nu 38 weken zwanger en ik kan mij niet herinneren dat ik zo ontspannen ben geweest. Laat de baby maar komen! Good job Salima! Ik raad iedereen aan om zich lekker te laten masseren bij Wabi Sabi.

by Dia on

Zwangerschapmassage gehad bij Selima, was geweldig en gezellig. Selima weet precies wat ze doet. Gevraagd om een factuur, werd direct gevraagd en geregeld door de eigenaresse. Geweldig service en ik heb zeer genoten van me behandeling.

Page 1 of 20:
«
 
 
1
2
3
 
»