Wil je je kind eens echt helemaal in de watten laten leggen?

Bij ons in de praktijk leren wij kinderen hoe het voelt om even helemaal te ontspannen en rustig te worden in je hoofd.

Op een leuke, interactieve manier leggen wij uit wat masseren is en mag jouw zoon(tje) of dochter(tje) zelf uitkiezen wat we gaan masseren en wat we erbij gaan gebruiken.

We kunnen namelijk wat steentjes gebruiken, een bamboestok (deze bijzondere stok is heerlijk om mee over je rug of voeten te rollen) of misschien wel een warmte kussentje.

Als kinderen niet genoeg ontspannen kan dat vervelende gevolgen hebben.
Enkele voorbeelden hiervan zijn:
Hoofdpijn, Buikpijn, slecht slapen en concentratie problemen op school.

Wat doet een massage (evt ook over de kleren heen) en wat kunnen wij jou aanbieden in onze praktijk?
door een massage worden de feelgood hormonen oxitocine en serotonine aangemaakt; het geeft kinderen dus een geluksgevoel
praktische alledaagse ontspannings oefeningen speciaal gericht op kinderen
workshop voor ouders/verzorgers om hun kind zelf te leren masseren voor bijv. het slapen gaan. (o.a. vermindering nachtangst)

Wist je dat tijdens de massage behandeling de "feelgood hormonen" oxitocine en serotonine worden aangemaakt waardoor je kind zich direct lekkerder in zijn of haar voelt zitten?

Tarieven:

30min sessie €30,-
40min sessie €40,-

Direct Online Boeken

Let op: Wabi Sabi is een Ladies Only bedrijf wat ook betekent dat wij een maximale leeftijd hanteren voor de kleine mannen in onze praktijk.
Vanaf 8 jaar beschouwen we de jongens als echte boys en vinden ze al dat roze in onze praktijk ook vast niet meer zo leuk 😉 (indien u een doorverwijzing wenst, laat het ons gerust weten)

Wabi Sabi Massage is gecertificeerd Docent Kindermassage door CRKBO geregistreerd Opleidingsinstituut Mood Massage Opleidingen

Voor meer informatie of vragen op voorhand, neem gerust contact op via telefoonnummer:
06-15191112 of stuur een mail naar: info@wabisabimassage.nl

 

by Annette on

Het was weer een geweldige massage. De volgende afspraak is alweer gemaakt. Dankjewel Salima.

by Jaimy on

Gemasseerd door Salima en ik heb zo heerlijk genoten van mijn zwangerschapsmassage. Echt een aanrader! Ze neemt ontzettend de tijd voor je, laat je op een rustige manier ontspannen door het comfortabel te maken, legt heel goed uit wat ze gaat doen en de technieken die worden gebruikt... heaven!! Nu 38 weken zwanger en ik kan mij niet herinneren dat ik zo ontspannen ben geweest. Laat de baby maar komen! Good job Salima! Ik raad iedereen aan om zich lekker te laten masseren bij Wabi Sabi.

by Dia on

Zwangerschapmassage gehad bij Selima, was geweldig en gezellig. Selima weet precies wat ze doet. Gevraagd om een factuur, werd direct gevraagd en geregeld door de eigenaresse. Geweldig service en ik heb zeer genoten van me behandeling.

Page 1 of 20:
«
 
 
1
2
3
 
»