Wil je je kind eens echt helemaal in de watten laten leggen?

Bij ons in de praktijk leren wij kinderen hoe het voelt om even helemaal te ontspannen en rustig te worden in je hoofd.

Op een leuke, interactieve manier leggen wij uit wat masseren is en mag jouw zoon(tje) of dochter(tje) zelf uitkiezen wat we gaan masseren en wat we erbij gaan gebruiken.

We kunnen namelijk wat steentjes gebruiken, een bamboestok (deze bijzondere stok is heerlijk om mee over je rug of voeten te rollen) of misschien wel een warmte kussentje.

Als kinderen niet genoeg ontspannen kan dat vervelende gevolgen hebben.
Enkele voorbeelden hiervan zijn:
Hoofdpijn, Buikpijn, slecht slapen en concentratie problemen op school.

Wat doet een massage (evt ook over de kleren heen) en wat kunnen wij jou aanbieden in onze praktijk?
door een massage worden de feelgood hormonen oxitocine en serotonine aangemaakt; het geeft kinderen dus een geluksgevoel
praktische alledaagse ontspannings oefeningen speciaal gericht op kinderen
workshop voor ouders/verzorgers om hun kind zelf te leren masseren voor bijv. het slapen gaan. (o.a. vermindering nachtangst)

Wist je dat tijdens de massage behandeling de "feelgood hormonen" oxitocine en serotonine worden aangemaakt waardoor je kind zich direct lekkerder in zijn of haar voelt zitten?

Tarieven:

30min sessie €30,-
40min sessie €40,-

Direct Online Boeken

Let op: Wabi Sabi is een Ladies Only bedrijf wat ook betekent dat wij een maximale leeftijd hanteren voor de kleine mannen in onze praktijk.
Vanaf 8 jaar beschouwen we de jongens als echte boys en vinden ze al dat roze in onze praktijk ook vast niet meer zo leuk 😉 (indien u een doorverwijzing wenst, laat het ons gerust weten)

Wabi Sabi Massage is gecertificeerd Docent Kindermassage door CRKBO geregistreerd Opleidingsinstituut Mood Massage Opleidingen

Voor meer informatie of vragen op voorhand, neem gerust contact op via telefoonnummer:
06-15191112 of stuur een mail naar: info@wabisabimassage.nl

 

by Claudia on

Nu in de laatste weken van de zwangerschap keek ik er enorm naar uit om even te ontspannen en dat is 100% gelukt! Je komt binnen in een prachtige ruimte en Liena laat je
middels haar vriendelijke en warme uitstraling gelijk op je gemak voelen. Eenmaal op de massagetafel duurde het ook niet lang voordat mijn ogen dicht vielen. Vanaf het moment dat ik werd ontvangen tot het moment dat ik de salon verliet ben ik meer dan goed verzorgd. Ik kan niks anders dan alleen maar positieve punten benoemen en zeggen dat dit echt een aanrader is! Liena is een topper en ik kijk uit naar mijn volgende massage.

by Marloes on

Goede sfeer, vriendelijk ontvangen en helemaal ontspannen thuis gekomen. Ik heb geslapen als een roos die nacht.

by Ingrid on

Heerlijke relax behandeling van top tot teen. Discreet in een fantastische ambiance met de nadruk op de details door het gebruik van heerlijke producten.

Page 1 of 16:
«
 
 
1
2
3
 
»