Huisregels

Annuleringsbeleid:

Wij nemen de tijd voor iedere klant. Dat betekent dat we extra tijd voor je reserveren zodat er tijd is voor een intake en je rustig kan omkleden achter ons verkleedscherm. Na de behandeling werken we je profiel bij met de bevindingen van de massage. Dit betekent ook dat wij maar een aantal klanten op een dag kunnen ontvangen. Dat maakt ons als salon, maar ook jouw afspraak exclusief. Omdat we op afspraak werken is het belangrijk om te weten dat het een grote impact heeft als je niet naar de afspraak komt op de afgesproken datum en tijdstip. We hanteren dan ook een strict annulerings beleid. Annuleren of verplaatsen kan tot maximaal 24 uur van tevoren. Wil je toch annuleren of verplaatsen binnen 24 uur voor je afspraak, dan zal de helft van het tarief van de gekozen behandeling in rekening worden gebracht.

Wij vragen uw begrip hiervoor.

Hartelijke groet,
Team WABI SABI MASSAGE

 

Bij een no-show zijn we genoodzaakt de volledige kosten van de gekozen behandeling in rekening te brengen.

Wij doen ons uiterste best om uw kleding olie vrij te houden; wij kunnen het alleen niet uitsluiten. Wij adviseren u dan ook hierin rekening te houden met uw kledingkeuze.

Wij behandelen alleen vrouwen in onze praktijk en staan ook niet open voor massage behandelingen waarbij de nadruk ergens anders ligt als bij ontspanning en klachtbehandelingen.