Zwanger

Gefeliciteerd! je bent zwanger en draagt een kostbare schat met je mee.

Wij hebben een specialisatie in Moeder & Kind wat betekent dat wij verschillende opleidingen hebben gevolgd om jou als zwangere optimaal te kunnen laten ontspannen in de periode naar de bevalling toe.

Hoe fijn is het bijvoorbeeld om nog even helemaal in de watten te worden gelegd met een heerlijke geurende olie terwijl je op je buik kan liggen op de speciale Prénatal Zwangerschaps de Luxe tafel.

Ook als het kindje er is staan we voor je klaar om jou de Babymassage aan te leren. Zo kan je de band met je baby nog specialer maken.

Love your perfectly imperfect body...

Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie of op de button om direct jouw Zwangerschapsmassage in  te plannen.

Mum2be Relax To The Max SuperDeal! Anderhalf uur puur genieten (op de speciale Prénatal de Luxe tafel incl. voetenbad) 90min €69,-

Mum2be Beauty For Me SuperDeal! Anderhalf uur puur genieten (op de speciale Prénatal de Luxe tafel incl. Gezichtsbehandeling) 90min €69,-

Zwangerschaps-Massage op de Prénatal de Luxe tafel met speciale buikuitsparing 60min € 55,-

(NOT AVAILABLE AT THIS MOMENT) @Home VIP 38wkn + Arrangement voor hoogzwangeren 40min € 50,- 60min €65,-

Workshop Baby Massage obv de Shantala techniek. De workshop wordt bij ons in de praktijk gegeven (€ 45,- per sessie (2 sessie)

Zwangerschaps-massage in zijligging op een speciaal kussen (50min €50,-)

by Anonymous on

Mijn rug en schouders zaten erg vast, gelukkig heeft Carolien met haar behandeling de boel weer los gekregen

by Anoniem on

Superfijne zwangerschapsmassage door een hele lieve kundige masseuse

by Yolanda on

De gezichts bindweefselmassage in een kuur gevolgd met een geweldig resultaat. Nu een onderhoud iedere 6 weken. Caroline heeft bij Wabi Sabi een plek gecreëerd waar je helemaal tot rust kunt komen. Ze is heel kundig en heeft veel liefde en enthousiasme voor haar vak.

Page 1 of 18:
«
 
 
1
2
3
 
»