Zwanger

Gefeliciteerd! je bent zwanger en draagt een kostbare schat met je mee.

Wij hebben een specialisatie in Moeder & Kind wat betekent dat wij verschillende opleidingen hebben gevolgd om jou als zwangere optimaal te kunnen laten ontspannen in de periode naar de bevalling toe.

Hoe fijn is het bijvoorbeeld om nog even helemaal in de watten te worden gelegd met een heerlijke geurende olie terwijl je op je buik kan liggen op de speciale Prénatal Zwangerschaps de Luxe tafel.

Ook als het kindje er is staan we voor je klaar om jou de Babymassage aan te leren. Zo kan je de band met je baby nog specialer maken.

Love your perfectly imperfect body...

Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie of op de button om direct jouw Zwangerschapsmassage in  te plannen.

Mum2be Relax To The Max SuperDeal! Anderhalf uur puur genieten (op de speciale Prénatal de Luxe tafel en incl. voetenbad) 90min €69,-

Zwangerschaps-Massage op de buik 60min € 55,-

@Home VIP 38wkn + Arrangement voor hoogzwangeren 40min € 50,- 60min €65,-

Workshop Baby Massage obv de Shantala techniek Zowel bij ons in de praktijk als bij je thuis samen met Papa erbij (€ 45,- per sessie)

Hawaiiaanse - Zwangerschaps- Massage Zijligging op een speciaal kussen (50min €50,-

by Fatima on

Ik heb enorm genoten van de Zwangerschapsmassage. Heb gelijk een vervolg afspraak gemaakt.

by Anonymous on

Very happy with visit at Wabi Sabi, truly recommended

by Ingrid on
Discreet en in een fantastische ambiance

Heerlijke relax behandeling van top tot teen. Discreet in een fantastische ambiance met nadruk op de details door het gebruik van heerlijke producten.

Page 1 of 15:
«
 
 
1
2
3
 
»