Zwanger

Gefeliciteerd! je bent zwanger en draagt een kostbare schat met je mee.

Wij hebben een specialisatie in Moeder & Kind wat betekent dat wij verschillende opleidingen hebben gevolgd om jou als zwangere optimaal te kunnen laten ontspannen in de periode naar de bevalling toe.

Hoe fijn is het bijvoorbeeld om nog even helemaal in de watten te worden gelegd met een heerlijke geurende olie terwijl je op je buik kan liggen op de speciale Prénatal Zwangerschaps de Luxe tafel.

Ook als het kindje er is staan we voor je klaar om jou de Babymassage aan te leren. Zo kan je de band met je baby nog specialer maken.

Love your perfectly imperfect body...

Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie of op de button om direct jouw Zwangerschapsmassage in  te plannen.

Mum2be Relax To The Max SuperDeal! Anderhalf uur puur genieten (op de speciale Prénatal de Luxe tafel incl. voetenbad) 90min €76,-

Mum2be Beauty For Me SuperDeal! Anderhalf uur puur genieten (op de speciale Prénatal de Luxe tafel incl. Gezichtsbehandeling) 90min €76,-

Zwangerschaps-Massage op de Prénatal de Luxe tafel met speciale buikuitsparing 60min € 59,-

(NOT AVAILABLE AT THIS MOMENT) @Home VIP 38wkn + Arrangement voor hoogzwangeren 40min € 50,- 60min €65,-

Workshop Baby Massage obv de Shantala techniek. De workshop wordt bij ons in de praktijk gegeven (€ 45,- per sessie (2 sessie)

Zwangerschaps-massage in zijligging op een speciaal kussen (50min €50,-)

by Annette on

Het was weer een geweldige massage. De volgende afspraak is alweer gemaakt. Dankjewel Salima.

by Jaimy on

Gemasseerd door Salima en ik heb zo heerlijk genoten van mijn zwangerschapsmassage. Echt een aanrader! Ze neemt ontzettend de tijd voor je, laat je op een rustige manier ontspannen door het comfortabel te maken, legt heel goed uit wat ze gaat doen en de technieken die worden gebruikt... heaven!! Nu 38 weken zwanger en ik kan mij niet herinneren dat ik zo ontspannen ben geweest. Laat de baby maar komen! Good job Salima! Ik raad iedereen aan om zich lekker te laten masseren bij Wabi Sabi.

by Dia on

Zwangerschapmassage gehad bij Selima, was geweldig en gezellig. Selima weet precies wat ze doet. Gevraagd om een factuur, werd direct gevraagd en geregeld door de eigenaresse. Geweldig service en ik heb zeer genoten van me behandeling.

Page 1 of 20:
«
 
 
1
2
3
 
»