Zwanger

Gefeliciteerd! je bent zwanger en draagt een kostbare schat met je mee.

Wij hebben een specialisatie in Moeder & Kind wat betekent dat wij verschillende opleidingen hebben gevolgd om jou als zwangere optimaal te kunnen laten ontspannen in de periode naar de bevalling toe.

Hoe fijn is het bijvoorbeeld om nog even helemaal in de watten te worden gelegd met een heerlijke geurende olie terwijl je op je buik kan liggen op de speciale Prénatal Zwangerschaps de Luxe tafel.

Ook als het kindje er is staan we voor je klaar om jou de Babymassage aan te leren. Zo kan je de band met je baby nog specialer maken.

Love your perfectly imperfect body...

Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie of op de button om direct jouw Zwangerschapsmassage in  te plannen.

Mum2be Relax To The Max SuperDeal! Anderhalf uur puur genieten (op de speciale Prénatal de Luxe tafel incl. voetenbad) 90min €69,-

Mum2be Beauty For Me SuperDeal! Anderhalf uur puur genieten (op de speciale Prénatal de Luxe tafel incl. Gezichtsbehandeling) 90min €69,-

Zwangerschaps-Massage op de Prénatal de Luxe tafel met speciale buikuitsparing 60min € 55,-

(NOT AVAILABLE AT THIS MOMENT) @Home VIP 38wkn + Arrangement voor hoogzwangeren 40min € 50,- 60min €65,-

Workshop Baby Massage obv de Shantala techniek. De workshop wordt bij ons in de praktijk gegeven (€ 45,- per sessie (2 sessie)

Zwangerschaps-massage in zijligging op een speciaal kussen (50min €50,-)

by Claudia on

Nu in de laatste weken van de zwangerschap keek ik er enorm naar uit om even te ontspannen en dat is 100% gelukt! Je komt binnen in een prachtige ruimte en Liena laat je
middels haar vriendelijke en warme uitstraling gelijk op je gemak voelen. Eenmaal op de massagetafel duurde het ook niet lang voordat mijn ogen dicht vielen. Vanaf het moment dat ik werd ontvangen tot het moment dat ik de salon verliet ben ik meer dan goed verzorgd. Ik kan niks anders dan alleen maar positieve punten benoemen en zeggen dat dit echt een aanrader is! Liena is een topper en ik kijk uit naar mijn volgende massage.

by Marloes on

Goede sfeer, vriendelijk ontvangen en helemaal ontspannen thuis gekomen. Ik heb geslapen als een roos die nacht.

by Ingrid on

Heerlijke relax behandeling van top tot teen. Discreet in een fantastische ambiance met de nadruk op de details door het gebruik van heerlijke producten.

Page 1 of 16:
«
 
 
1
2
3
 
»